EXTREME CNC

 EXTREME CNC

Succesul mașinii de măsurare a coordonatelor in 3D Xtreme CNC, recent lansată de Aberlink, a determinat niveluri înalte ale cererii de demonstrații practice.

Pentru a permite utilizatorilor potențiali care nu au posibilitatea de a viziona o demonstrație de lucru a masinii de masura Xtreme CNC, compania a produs o versiune mai mica a masinii de masura Xtreme CNC pentru a putea fi transportata la sediul clientului si a face demonstratii de lucru cu masina.

Mașina de măsurat coordonate CNC Xtreme a fost concepută pentru a oferi precizie, ușurință în utilizare și viteză de măsurare în departamentele de inspecție și în mediile de producție. 

Portable Aberlink CMM
 


 

 

Reprezentanții tehnici Aberlink pot transporta versiunea portabilă mai mică a modelului Xtreme CMM în mașinile lor, si pot vizita clienti la sediul acestora pentru a dovedi la fața locului capacitatea de lucru și viteza remarcabila a masinii de masura Xtreme CNC.

Aberlink Xtreme CNC CMM

Pretul : 21.000 

 

Technical Information

Axis Travel (mm)350
Min linear
X 300
Y 300
Z 200

Circular
Ø359

200
500
Min linear
X 400
Y 400
Z 270

Circular
Ø510

270
Overall Size (mm)X 790
Y 900
Z 2030
 X 905
Y 1140
Z 2195
 
Volumetric Accuracy3µm + L/250mm 3µm + L/250mm 
Scale Resolution0.5µm 0.5µm 
Operational Temp Range0 - 45°C 0 - 45°C 
TableGranite plate Granite plate 
Max. Velocity Vector500mm/sec 500mm/sec 
Max. Acceleration Vector750mm/sec² 750mm/sec² 
Air ConsumptionNone None 
Required Air PressureNot required Not required

Xtreme are o structură nouă non-carteziană și utilizează motoare lineare și rulmenți mecanici, acest aranjament avantajos garantează faptul că CMM își menține performanța impresionantă a preciziei la rate foarte rapide de măsurare și asigură că nu suferă de inexactități acumulate care apar în convenționale aranjamente cartesiene în 3 axe.

Xtreme folosește software-ul 3D renumit al companiei Aberlink. Un bi-produs binevenit al oricărei rutine de inspecție 3D Aberlink este acela că pe ecranul computerului CMM este creată o imagine simultană a componentei măsurate. Dimensiunile dintre caracteristicile măsurate, care reflectă cele care apar pe desenul componentelor, pot fi pur și simplu eliminate după cum este necesar. În esență, acest software "inteligent" reprezintă un sistem inteligent de măsurare care poate recunoaște automat și defini diferitele caracteristici măsurate. Aberlink 3D este cel mai ușor de utilizat și cel mai intuitiv software CMM disponibil în prezent, ceea ce îl face ideal atât pentru personalul de calitate cât și pentru producție.


Xtreme-ul  CNC nu necesită aer comprimat și are cea mai scurtă perioada de învățare a oricărui sistem echivalent - Un operator neexperimentat este în mod normal capabil să devină competent în utilizarea Xtreme într-o singură zi, ceea ce înseamnă că un CMM robust reprezintă o soluție ideală "plug and go". În plus, funcția integrată de compensare a temperaturii Xtreme asigură menținerea nivelurilor de precizie chiar și atunci când temperatura ambiantă nu este controlată.

Noile noastre Xtreme CMM-uri sunt acum utilizate în mod obișnuit de personalul de producție și de calitate pentru verificări în timpul procesului de lucru și pentru verificarea pieselor de tip first-off. În loc să pierdem timpul preluând piesele prelucrate de către departamentul de inspecție, rezultatele pot fi obținute aproape de punctul de fabricație. Această reacție rapidă permite ajustări atunci când dimensiunile componentelor deviază de la condițiile nominale.

Configurația unică a CMM asigură menținerea preciziei, la rate foarte rapide de măsurare și nu suferă de inexactitățile cumulative care apar în modelele CMM cartesiene convenționale cu 3 axe.

Xtreme CMMoferă o unitate de inspecție autonomă fără rulmenți de aer și cu monitorul PC montat convenabil pe partea superioară a carcasei CMM. Controlul temperaturii încorporat și amprenta compactă permit ca Xtreme să fie amplasat ori de câte ori este nevoie de inspecție, inclusiv în apropierea mașinilor de producție CNC.

CMM Xtreme este oferit la preț apropiat de CMM-urile tradiționale manuale cu precizie avomometrică de 3μm + L / 250mm. Soluția Xtreme este eficientă din punct de vedere al costurilor si permite folosirea în diverse locații din fabrica. 


Xtreme CMM alaturi de mașina CNC.Xtreme CMMvine cu software-ul propriu de măsurare al companiei Aberlink, renumit pentru simplitatea și ușurința în utilizare. Rapoartele de inspecție pot fi sub formă de reprezentări grafice pe o dimensiune completă, create direct pe ecran.

Succesul Xtreme CMMde la lansare a companiei Aberlink a justificat afirmația companiei potrivit căreia industria are nevoie de un CMM robust , care să poată oferi măsurători exacte a pieselor si să fie inspectate în timpul ciclului mașinii.

 

 

  • No products found.
196
Top

Follow Us

Mailing List

Enter your e-mail address to receive our newsletter
Please enter a valid email address.
Email address already subscribed. Continue if you wish to unsubscribe.
Subscribe
Unsubscribe

Copyright © instrumentedemasura.com

eCommerce by CubeCart