ABERLINK EXTREME

Succesul mașinii de măsurare a coordonatelor Xtreme CNC Coordinate, recent lansată de Aberlink, a determinat niveluri înalte ale cererii de demonstrații practice.

Pentru a permite utilizatorilor potențiali care nu sunt în măsură să viziteze o demonstrație Aberlink să fie martori la CMM eficiente din punct de vedere al costurilor în acțiune, compania a produs o versiune trimestrială.

Portable Aberlink CMM

 


 

 

Reprezentanții de vânzări Aberlink pot transporta versiunea portabilă mai mică a modelului Xtreme CMM în mașinile lor, pot vizita localurile potențiale ale clienților și pot dovedi la fața locului capacitatea și viteza remarcabile ale CMM Xtreme CNC.

 

 

Aberlink Xtreme CNC CMM

Pretul : 21.000 € 

Xtreme este proiectat cu o nouă structură non-carteziană și utilizează motoare lineare și rulmenți mecanici.
Acest aranjament avantajos asigură faptul că noul Aberlink CNC CMM își păstrează precizia impresionantă la viteze de măsurare foarte rapide și nu suferă de inexactitățile cumulative care apar în aranjamente convenționale CMM carteziene cu 3 axe. După cum sugerează și numele său, noul Xtreme CNC CMM oferă clienților o soluție robustă pentru a efectua rutine precise de inspecție ori de câte ori sunt necesare.

Xtreme utilizează software-ul CNC 3D renumit al companiei Aberlink, asigurând o productivitate sporită a utilizatorilor și profitabilitate.

Un bi-produs de bun venit al oricărei rutine de inspecție Aberlink CMM este că pe ecranul computerului este creată o imagine simultană a componentei măsurate. Dimensiunile dintre caracteristicile măsurate, care reflectă cele care apar pe desenul componentelor, pot fi apoi eliminate pur și simplu după cum este necesar.

În esență, acest software "inteligent" reprezintă un sistem inteligent de măsurare care este capabil să recunoască și să definească automat diferitele caracteristici măsurate. Aberlink 3D este pretins a fi cel mai ușor de utilizat și cel mai intuitiv software CMM disponibil în prezent.

Proiectele radiale de măsurare a coordonatelor radicale (CMM) au apărut în ultimele decenii, însă un astfel de design oferă o structură CMM hexapod non-carteziană care utilizează motoare lineare și lagăre mecanice, oferind o soluție robustă pentru inspecția de precizie pe podeaua de producție. Dezvoltat de compania britanică CMM Aberlink, care aniversează în acest an 25 de ani de livrare a mașinilor de măsurare a coordonatelor, Xtreme CMM oferă o abordare alternativă pentru a furniza metrologia coordonatelor magazinelor.

Configurația unică a CMM asigură menținerea preciziei, la rate foarte rapide de măsurare și nu suferă de inexactitățile cumulative care apar în modelele CMT cartesiene convenționale cu 3 axe.

Xtreme CMM oferă o unitate de inspecție autonomă fără rulmenți de aer și cu monitorul PC montat convenabil pe partea superioară a carcasei CMM. Controlul temperaturii încorporat și amprenta compactă permit ca Xtreme să fie amplasat ori de câte ori este nevoie de inspecție, inclusiv în apropierea mașinilor de producție CNC.

Un alt avantaj unic al lui Xtreme este că toate barele de mișcare sunt controlate cu temperatură, asigurând precizia măsurării, chiar dacă mediul nu este controlat de temperatură.

CMM Xtreme este oferit la un punct de preț apropiat de CMM-urile tradiționale manual cu precizie avomometrică de 3μm + L / 250mm. Soluția Xtreme eficientă din punct de vedere al costurilor permite folosirea în diverse locații a podelei de fabricație care face parte dintr-o strategie de metrologie de coordonare a descentralizării, în linie cu trendul departe de CMM centralizat de laborator de calitate.


Xreme CMM adiacent la mașina CNCXtreme CMM vine cu software-ul propriu de măsurare al companiei Aberlink, renumit pentru simplitatea și ușurința în utilizare. Rapoartele de inspecție pot fi sub formă de reprezentări grafice pe o dimensiune completă, create direct pe ecran.

Succesul Xtreme CMM de la lansare a companiei Aberlink a justificat afirmația companiei potrivit căreia industria avea nevoie de un CMM robust robust, care să poată oferi măsurători exacte la punctul de fabricație și permite ca piesele să fie inspectate în timpul ciclului mașinii.

 

  • No products found.
196
Loading
Top

eCommerce by CubeCart