PARTENER

Stâlpul lui N.T.G. Precizie Ingineria calității și inspecției este colecția sa de mașini de măsurare a coordonatelor de mare precizie Aberlink.
Nivelele în creștere ale afacerilor și necesitatea ca departamentul de inspecție al companiei să țină pasul cu creșterea nivelului de producție a determinat recent achiziționarea celui de-al treilea Aberlink CMM al companiei.

Reflectând etosul de calitate dezvoltat al companiei britanice, NTG deține acreditarea ISO 9001: 2008 și a deținut din anul 2008, de la Asociația producătorilor de scule și instrumente (GTMA), prestigioasa acreditare de prelucrare a preciziei "World Class".

Mark , managerul Operațiunilor NTG, a explicat. "În plus față de alte mașini-unelte avansate, instalația de inginerie de precizie subcontractată de primă clasă este echipată cu mașini sofisticate cu 5 axe, care sunt operate de personal specializat și specializat. Acest lucru ne permite să livrăm componente de calitate și soluții inginerești celor mai atrăgătoare clienți din ROMANIA e și din străinătate. "

"Indiferent dacă este vorba despre o lucrare specială sau de șarjă unică, suntem capabili să lucrăm din desene sau să putem inversa probe de inginerie pentru a satisface toate nevoile. În plus față de livrarea la timp și la buget, reputația NTG a fost construită pe cultura noastră de a oferi cele mai înalte standarde de calitate. "

"Așa cum am urmărit o politică de a rămâne loiali furnizorilor care nu livrează numai mașini de calitate premium, dar oferă și servicii de primă clasă, am rămas loiali Aberlink din aceleași motive. Pe lângă precizia, viteza și ușurința utilizării Aberlink CMM, am fost foarte impresionați de fiabilitatea lor și de nivelul excelent de servicii oferit de companie ".

"Creșterea recentă a nivelului de producție a însemnat că avem nevoie de un CMM suplimentar pentru departamentul nostru de inspecție. Deși am fost foarte mulțumiți de cele două MMS-uri anterioare de la Aberlink, deoarece mașinile altor producători s-ar fi putut îmbunătăți, am analizat câteva metode CMM alternative. Mulțumit de faptul că Axiom Too CMM de la Aberlink este cea mai potrivită pentru nevoile noastre, am fost fericiți să rămânem loiali mărcii și să plasăm o altă comandă. Noua noastră mașină nouă este capabilă să obțină volume mari de rutine de inspecție a componentelor de precizie și a eliminat potențialul de întârzieri în departamentul nostru de inspecție ".

"Având în vedere natura multor industrii pe care le deservim, cum ar fi sectoarele petrol și gaz, subsectoare, generare de energie și automobile, abilitatea de a oferi cel mai înalt standard de inspecție a componentelor este o condiție prealabilă pentru obținerea de contracte. În plus față de furnizarea preciziei și vitezei necesare, aceasta ajută ca cele trei CMM-uri Aberlink să genereze în mod automat rapoartele de inspecție detaliate solicitate de clienții noștri. "

Axiom Too este cel mai bine vândut CMM de la cel mai mare producător de mașini de măsurat coordonate din Marea Britanie. Costul Axiom-ului Aberlink este rentabil în variante manuale și CNC într-o serie de capacități și este descris de Aberlink drept "centrul de inspecție complet". CMM recent modernizată este ideală pentru utilizarea în medii controlate, cum ar fi departamentele de inspecție sau în condiții de podea mai puțin perfecte, deoarece are o punte de aluminiu cu o masă termică foarte scăzută. Datorită utilizării materialelor avansate de către Axiom Too, inerția redusă a mașinii are ca rezultat și o viteză maximă de inspecție în clasă.


Împrumutat de la industria optică laser, masa robustă a CMM constă dintr-o construcție avansată din granit / aluminiu, acest aranjament asigură amortizarea naturală și îmbunătățește în continuare proprietățile termice ale mașinii. În ciuda volumului de măsurare generos X-Y-Z al Axiom Too (640mm x 600, 900, 1200 sau 1500mm x 500mm), designul compact al mașinii ocupă o amprentă relativ redusă, cu controlerul și toate perifericele adăpostite în bancul de lucru Axiom Too.

Axiom Too utilizează software-ul 3D renumit ușor de utilizat al Aberlink, asigurând o mai mare productivitate și profitabilitate utilizatorilor. Un bi-produs de bun augur al oricărei rutine de inspecție CMM Aberlink este acela că pe ecranul computerului este creată o imagine simultană a componentei măsurate. Dimensiunile dintre caracteristicile măsurate, care reflectă cele care apar pe desenul componentelor, pot fi apoi eliminate pur și simplu după cum este necesar. În esență, acest software "inteligent" reprezintă un sistem inteligent de măsurare care este capabil să recunoască și să definească automat diferitele caracteristici măsurate.

  • No products found.
197
Loading
Top

eCommerce by CubeCart