Back

INDUSTRY 4.0

Cum să reducem costurile cu 50% și să creștem producția cu 45%

Conceptul Industry 4.0, promovat la început de Ministerul Cercetării şi de Ministerul pentru Afaceri Economice din Germania, a devenit în scurt timp sinonim cu viitorul industriei. În esenţă, Industriy 4.0 se referă la fabrici care şi-au digitizat tehnologiile, astfel încât instalaţiile şi echipamentele pot comunica între ele prin intermediul internetului. Aceste tehnologii includ reţele, sisteme de control, roboţi, imprimante 3D şi vehicule autonome. În centrul acestei revoluţii este comunicarea maşină - maşină, care permite un grad fără precedent de automatizare şi independenţă operaţională.

Risultati immagini per industry 4.0 romania
 

Italia Instruments srl prevede pentru industrie 4.0 mașini de măsurare 3D cu renishaw cap , complet automat cu prețuri foarte avantajoase pentru client și utilizator.

Mașinile noastre de măsurare CNC oferă economii mari în ceea ce privește timpul, prin urmare, banii pe performanța tuturor controalelor zilnice efectuate de muncitori calificați și tehnicieni.

Industria 4.0

Automatizarea implică o mică investiție inițială, dar cu o amortizare și un scop investițional pe termen scurt.

Prin achiziționarea unei mașini de măsură cnc, avem o economie orară de 70% pe toate cecurile, atât din punct de vedere al timpului, cât și al banilor.

Noile tehnologii ajută companiile să fie mai productive şi să creeze produse de mai bună calitate, într-un mediu de lucru mai sigur. În plus, le permite să se dezvolte şi să fie mai competitive pe piaţa globală. Cartea Albă despre automatizare, lansată recent de Universal Robots, inventatorii coboţilor- roboţii care lucrează alături de muncitori, nu îi înlocuiesc - surprinde cele mai relevante aspecte care privesc locurile de muncă şi progresele tehnologiei.

În România, întreprinzătorii doresc mai mult control asupra mașinilor automate de măsurare

Managerii și antreprenorii din România se bazează din ce în ce mai mult pe soluții de automatizare pentru cnc și robotică, pentru a crește producția și a reduce costurile, deoarece angajații potriviți consideră că este din ce în ce mai dificilă.

Prin urmare, potrivit studiului "Automatizarea companiilor românești", condus de iVox pentru Universal Robots și Aberlink, liderul de piață al respondenților a declarat că dorește să achiziționeze noi soluții de automatizare / robotică în următoarele 12 luni pentru compania în care activează

Motivele principale ale dorinței de a implementa o soluție de automatizare sunt necesitatea de a reduce costurile (54%) și de a crește producția (44%).

MEDIA :

https://www.comunicatii.gov.ro/forumul-digital-romania-industry-4-0/

https://www.dcnews.ro/o-noua-revolu-ie-industriala-ce-este-industria-4-0_511383.html

 

 

 

  • No products found.
208
Loading
Top

eCommerce by CubeCart