Imprimante 3D

Imprimante 3D
  • Click to enlarge
  • Click to enlarge

€1,500.00


Product Information
Specification

Imprimante 3D 

Sharebot NG, Next Generation, este imprimanta 3D profesional și la prețuri accesibile produse de Sharebot, disponibil la un pret de 1500 €. Sharebot NG utilizează 3D FFF tehnologia de imprimare (Fused filamentelor de fabricatie), sau depunerea unui filament termoplastic pe masa de imprimare: adăugarea unui strat la un moment dat, aparatul creează modelul sau prototip funcțional.Imprimanta 3D este un instrument profesional, solid, ușor de utilizat, extrem de fiabilitate si versatilitate: este a treia generație de imprimante 3D Sharebot, produsul know-how Sharebot în lumea tiparului 3D și voința de a Offir un Produs profesional și economic pentru toată lumea.

Sharebot NG este o imprimantă 3D cu un plan de imprimare încălzit cu o suprafață de 250x200x200mm; Aceste caracteristici vă permit să imprimați materiale diferite: PLA, imprimarea 3D filamentul mai ieftin și pe scară largă, ABS, un material adecvat pentru activitatea profesională și diverse materiale tehnice, cum ar fi nailon-carbon, TPU si Poli. Disponibil atât în ​​alb și negru, fara nici o modificare a prețului, NG vă permite să controlați fiecare parametru al procesului de imprimare 3D prin ecranul LCD și practica roată point-and-click.

 Imprimanta 3D este disponibilă în două versiuni: extruder simplu sau dublu. Versiunea cu dublu extruder permite două fire pe același prototip și este destinat unui utilizator profesionist care dorește să utilizeze două materiale diferite, pe un model cu aceeași calitate și precizia unui singur model de extruder. Prin cursurile Academiei Sharebot veți fi ghidați să utilizați profesionist imprimanta 3D pentru a vă optimiza fluxul de lucru.

Sharebot NG este o imprimantă CE fabricată în Italia

 

Product Code IMPQ7YN762
Stock Level 10
Condition New
Weight 3.000kg


Customer Reviews

This product hasn't been reviewed yet.

Write a review

Write Review

Please enter a valid email address.
This field is required.
Top

eCommerce by CubeCart